Koncert povodom Dana Evrope “Oduvijek u srcu Evrope” najavljen uz zvukove bubnjeva!

Energični zvukovi bubnjeva oživjeli su sunčane ulice centra Sarajeva danas. Ritmovi Sarajevo drum orkestra odjekivali su ulicama dok su talentovani baletni plesači pozivali građane na ples i zaba...Energični zvukovi bubnjeva oživjeli su sunčane ulice centra Sarajeva danas. Ritmovi Sarajevo drum orkestra odjekivali su ulicama dok su talentovani baletni plesači pozivali građane na ples i zabavu. Događaj je održan u sklopu  ovogodišnjih aktivnosti kojima se obilježava Dan Evrope i kako bi se najavio koncert “Oduvijek u srcu Evrope”, koji će se održati u utorak 9. maja ispred Vječne vatre u Sarajevu, sa početkom u 20:00 sati.

Ove godine Bosna i Hercegovina obilježava svoj prvi Dan Evrope kao zemlja kandidat. Dan Evrope snažan je podsjetnik vitalnosti i snage veza Bosne i Hercegovine sa EU.

Na koncertu  “Oduvijek u srcu Evrope” nastupaju Helem Nejse, Zoster, Laka&Lela, Marija Šestić, Aida Aršić Mušanović i Nedim Bašić koji će javnosti i svijetu predstaviti nevjerovatni kreativni potencijal Bosne i Hercegovine.

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo sve građane da dođu na koncert!