14. Septembra 2020.

 1. Kviz se u potpunosti organizuje online, na web stranici Info centra Evropske unije u BiH (EUIC).
 2. Pravo učešća u nagradnom izvlačenju imaju samo građani Bosne i Hercegovine u dobi od najmanje 10 godina.
 3. Kviz će biti otvoren u periodu od ponedjeljka 21.09.2020. u 10 sati, do subote 26.09.2020. u 13 sati.
 4. Kviz ukupno ima 40 pitanja. Svaki učesnik kviza koji odgovori tačno na najmanje 30 pitanja i prijavi se za nagradno izvlačenje stiče uslove za učešće u nagradnoj igri. Jedna osoba može više puta igrati kviz, ali može samo jednom poslati prijavu. Duple ili višestruke prijave iste osobe će rezultirati diskvalifikacijom.
 5. Izvlačenje 10 sretnih dobitnika i objava rezultata na Facebook i Web stranici Info centra EU u BiH će se organizovati isti dan, u subotu 26. septembra.
 6. EUIC će dodijeliti 10 nagrada za 10 sretnih dobitnika koji će biti izabrani slučajnim odabirom među svim prijavljenim učesnicima kviza.
 7. Nagrade: Jedan uređaj po izboru, gdje će svaki od 10 dobitnika odabrati da li želi laptop, tablet ili pametni mobilni telefon renomiranih proizvođača, koji će izabrati među uređajima koje će EUIC ponuditi. Nagrade će biti dostavljene brzom poštom.
 8. Prijavom na nagradno izvlačenje učesnik prihvata odredbe ovog Pravilnika i pristaje da se njegovo ime, prezime i mjesto boravka javno objave ukoliko budu izvučeni kao jedan od 10 dobitnika. Dobitnici nagrada se obavezuju da pošalju fotografije sa primljenim nagradama koje EUIC ima pravo javno objaviti, osim u slučaju kada se radi o maloljetnim osobama.
 9. Ukoliko se izvučeni dobitnik ne odazove u roku od 5 dana od dana slanja obavijesti putem e-maila i/ili telefona ili odbije prijem nagrade EUIC ima pravo nagradu uručiti drugom, naknadno izvučenom dobitniku.
 10. U nagradnom kvizu ne mogu učestvovati osobe angažovane u Info Centru Evropske unije u BiH (uključujući i saradnike koji su radili na pripremi kviza), Delegaciji EU u BiH i uredu Specijalnog predstavnika EU u BiH, te članovi njihovih porodica.
 11. Info centar Evropske unije u BiH (EUIC)  zadržava pravo na promjenu pravila kao i na otkazivanje takmičenja.

 


Show Buttons
Hide Buttons